Youtube-on a videó teljes képernyőn szaggat, és a hang is. Eddig semmi baja nem volt. Egyik napról a másikra csinálta ezt, de csak google chrome-nál. A firefoxnál tökéletes. Miért csinállja ezt a google chrome-nál? és mit csináljak hogy jó legyen.
ha valaki tud megoldás akkor írja meg Privátba
én is evvel a bajjal küzdök :(
Üdv.
Szerintem neked az a problémád, mint nekem volt. Csak teljes képernyős videónál van szaggatás, de a képen is látszódik ez... Nem durván, de zavaró.
A megoldás a felesleges flash pluginok kikapcsolása a chromeban.
Írd be a címsávba: chrome://plugins/
A Flash-t keresd, ott katt részletekre. Nekem ott 3 fájl van, de csak 1et engedélyeztem, és megszűnt a szaggatás :) Itt egy kép róla:
Aztán majd írj hogy nálad bevállt -e a dolog. Sok sikert:)
Zsoltee
# 6:
Örülök hogy segíthettem :)
# 7: Akkor rossz lehet a saját flash plugin verziója. Másik chrome verziot szedj és tiltsd le a frissitését. XP-n tudom erre a megoldást. Ha kell, dobj egy üzit:)
# 7:
Inkább ideírom hátha másnak is segít.
A google chrome auto frissítését nem tudod a beállításaiban tiltani, ezért:
Na akkor erre is van megoldás, mert azóta rájöttem hogy a chrome automata frissítését nem tudod csak ugy kikapcsolni, és az újabb verzióiban nem nem műkszik jól a flash videó lejátszás.
Előszőr is töröld le a chrome-ot- programok telepítése és törlésénél és ugy, hogy a bellításokat is törölje a gépről. Vmi ilyesmire rá fog kérdezni törléskor.
Aztán ezt mentsd le és telepítsd:
Utánna jön a trükk arra, hogy tiltsd le a google automata frissítéseit:
Ez kel hozzá majd:
a [link]
Start > Futtatás: gpedit.msc parancsot
2. lépés: Importálja a Google Update ADM sablonját
Keresse meg a Házirend: Helyi számítógép > Számítógép konfigurációja > Felügyeleti sablonok útvonalat
Kattintson a jobb gombbal a Felügyeleti sablonok lehetőségre, majd válassza a Sablon hozzáadása/eltávolítása lehetőséget
A párbeszédablakban adja hozzá a GoogleUpdate.adm sablont.
Ha elkészült, akkor a ,,Felügyeleti sablonok" alatt - ha addig még nem volt ott - megjelenik egy Google mappa.
Állítsa át a Frissítési házirend felülbírálása tulajdonságot ,,Engedélyezve" állapotúra, majd a ,,Házirend" legördülő menüben válassza a Frissítések letiltva lehetőséget.
Vmi ilyesmi... :)
Erről itt Írnak:
Én így csináltam és bevállt...
Remélem sikerül, majd Írj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!