Ha nCore-ról egy accounttal letöltök egy filmet, és egy másik accounttal seedelem vissza, az szabályellenes?
@DarkMoon: Teljesen lényegtelen.
1. ki lehet cserélni
2. leszedi a másik accal a torrent fájlt, de a letöltés helyét úgy adja meg, hogy ott legyenek a fájlok -> a torrent kliens végig meg szépen ellenőrzéssel 100%-ig, látja, hogy minden megvan és seedel.
1. kérdés: Egyedül használom az accountom, de sok helyről (max 10) belépek, mi a teendőm?
1. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
2. kérdés: Munkahelyről/Kollégiumból is használom az oldalt, mi a teendőm?
2. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
3. kérdés: Egyedül használom az accountom, s itthon a családdal egymás gépeiről is belépünk, mi a teendőm?
3. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
4. kérdés: Seedszervert használok, s mások is használhatják ugyanazt a seed szervert, mi a teendőm?
4. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
5. kérdés: NAS-t használok, s rajtam kívül más is használja, mi a teendőm?
5. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
6. kérdés: Dinamikus IP címem van, mi a teendőm?
6. válasz: Semmi, nem IP alapján szűrünk.
7. kérdés: Routerrel osztott netet használok(unk), mi a teendőm(őnk)?
7. válasz: Semmi, mi azt látjuk pontosan.
8. kérdés: NAT-olt hálózatot használok(unk), mi a teendőm(őnk)?
8. válasz: Semmi, nem IP alapján szűrünk.
9. kérdés: Nyílt helyekről lépek be (Ingyenes WiFi, netkávéző, könyvtár, iskola, stb), mi a teendőm?
9. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
10. kérdés: Beléphet szomszéd / rokon / bárki az én gépemen a saját accountjával?
10. válasz: Nem, kérjen meg, hogy lépj be a saját accountoddal, s használjátok azt.
11. kérdés: Én beléphetek a saját accountommal más gépén?
11. válasz: Nem (ha van az illetőnek saját accountja), kérdd meg, hogy lépjen be a saját accountjával, s használjátok azt.
Nekem sem teljesen egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!