SOS! A facebook a nevemben küldözget vírussal fertőzött videoklipet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Többen írtak, hogy mit küldtem nekik, pedig én semmit se küldtem senkinek, kellemetlen...2012. aug. 6. 13:06
1/3 anonim válasza:
Változtass jelszót, és az emailed jelszavát is.
Írd ki a faladra, hogy nem te voltál. Súlyos esetben csinálj új accountot.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg vírus van a gépeden, és az küldözgeti a nevedben. Ebben az esetben a jelszócsere nem segít, legalábbis amíg le nem takarítod.
3/3 anonim válasza:
nem a gépen van vírus, de akkor sem segít a jelszócsere. gondolom te is rányomtál egy ilyen videóra...a profil van megfertőzve, jobbik esetben ez csak egy alkalmazás, amit engedélyeztél, így azt lehet törölni, de rosszabb esetbe új profil kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!