Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon kezdő netes vagyok....

Nagyon kezdő netes vagyok. Hogy lehet azt a filmet nézni a TV-n, amit a laptopomon kiválasztok? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Tehát a gépen találok egy jó müsort, és nem a kis képernyőn akarom nézni, hanem a televizión. Lehet valahogy összekötni a laptopot, és a TV-t? 50/N. /ez talán megmagyarázza a kérdést/.
2012. aug. 6. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:

A TV és a laptop csatlakozónak függvényében változó módon lehet ezt kivitelezni.

Az egyik megoldás egy VGA kábel:

[link]

A másik egy HDMI kábel:

[link]

Mind a kettőhöz az kell, hogy a laptopon és a TV-n is legyen ilyen csatlakozó.

2012. aug. 6. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát nem csak én találtam ki, hogy milyen jó lenne... Nagyon szépen köszönöm, majd akkor keresek valakit, aki megnézi, hogy van-e csatlakozási lehetőség a TV-n, mert a laptop nem régi, de a TV még a régebbi panasonic, a nagy hátú.
2012. aug. 6. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Abban az esetben lehet majd egy VGA-RCA kábel kell.

Ilyen:

[link]

Mert a régi tévéken ilyen 3 dugós bement volt, vagy SCART.

(De ezt a 3-asat lehet scart-ra alakítani 1 csatlakozóval is.)

De nézze meg valaki, a lényeg, hogy tuti meg lehet oldani ott is.

2012. aug. 6. 13:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm. Mentek a dicséretek, bár ilyen tudással biztos nem ez érdekel.
2012. aug. 6. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Most jött haza a szomszéd. Nem lehet eladni net-ügyben. Azt mondta, hogy az én TV-el nem lehet ezt megcsinálni, mert nem lesz jó a kép soha. Azt mondja, hogy a felbontás miatt nem lesz jó.... igaz lehet? Azt mondja, hogy csak az uj, lapos TV-k tudják ezt.
2012. aug. 6. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

A felbontás valóban valószínűleg gyenge. így lehet valóban nem érdemes.

(Bár az nem teljesen igaz, hogy "csak" az új lapos tévékkel lehet megoldani. Megoldható, csak kérdés, hogy megéri-e.)

2012. aug. 6. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát sok pénzbe nem kerülne, mert a Férjem délután a "drótos" fiókjában talált olyan csatlakozót, amit belinkeltél, már csak a másik féle nincs meg. Nem lehet nagyon drága nem? És mit jelent az hogy rossza a felbontás? Nem lehet látni a képet, vagy csak zizis? Itthon van a Keresztfiam Amerikából, és tegnap uszás közben végig a futó sorozatokról beszélt, hogy ott már hol tartanak. Ugy szeretném nézni!!!!. itt csak ismétlés és reklám van a TV-ben.
2012. aug. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!