Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem játssza le?

Miért nem játssza le?

Figyelt kérdés

Rtl most-on próbáltam nézni egy sorozatot, de folyton kiírja hogy Hibakód: 3222, megnéztem mit jelent, és ezt irja: Ez a hibakód akkor jelenik meg, ha a lejátszó nem tudja elérni a tartalmat. Lehetséges, hogy nincs meg a gépen az un. policy fájl. Ebben az esetben érdemes wireshark-ot használni.

Már letöltöttem a Wiresharkot, meg minden más programot frissítettem ami esetleg kell hozzá, de nem megy! MEGŐRÜLÖK. légyszíves segítsetek:)))

2012. aug. 5. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Silverlight fel van telepítve? Más böngészővel próbáltad? Microsoft cucc lévén IE-vel lenne a legérdemesebb próbálkozni.
2012. aug. 5. 22:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Silverlight igen, már telepítve van. az explorer-t most próbálom... a hirdetés már megy:D ééééés a sorozat is!

köszönöm szépen:) azért nem gondoltam az explorer-re mert utálom:D lassú nagyon... de ebben az esetben jó:D mégegyszer köszi.

2012. aug. 7. 17:12
 3/3 anonim válasza:
Basszus köszönöm szépen imádlak titeket nekem is olyan jól jött :D
2013. dec. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!