2/4 anonim válasza:
csak ezek a balf*sz 13-14évesek, akik azon élik magukat, hogy forítóba írnak hülyeségeket...komolyan, csak a magyarok ennyire hülyék? egy megoldás van, én már angol nyelven használom, mert meguntam ezeket...tönkreteszik a normális fordítást...ebből majd az lesz később, hogy a fejlesztői részlegre csak azok jutnak be, akik egy bizonyos éves díjat fizetnek, azt meg nem sokan fogják megtenni...aztán majd sajnálhatják a normálisabbak, hogy nem lesz normális magyar fordítás, mert a kutya nem foglalkozik vele...
3/4 anonim válasza:
Na igen, a közösségi fordítás átka, hogy az ilyen gyenge elméjűek is lehetőséget kapnak és a sok hülye még meg is szavazza ezeket.
A chat-en is ezért volt "Chuck norris látta" meg "láttam de lesz.arom" jelzés.
És igen, angolul kell használni. Sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!