Hullamzik a monitor UPC beszerelése ota. Hogyan tudtam megoldani?
Feltettem már a kérdést,azt a valaszt kaptam h tegyem messzire a kabeleket. Ez vmikor segit 1-2 percre majd ujra hullamozni kezd. Ha kihuzom a netet egybol megal (Szerintem táp akkor jo. Ismerosomtol ezt a valaszt kaptam:
Gyenge minőségű D-sub kábel esetén elképzelhető, hogy a környezetéből összeszedi a különböző elektromos, akár az UTP által sugárzottat, vagy a koax távtáplálásáét, stb...
Erdemes lenne kicserélni? Vagy vmi mas megoldas kell? Aki tudna segiteni nagyon megkoszonnem. :(
Érdekes, pedig nekem a monitor mellet van a upc-is modem, és még se tapasztalom a problémát.
Milyen monitorod van, crt, tft, lcd, led ?
LCD
MON ASUS VH192D 19" Wide 1366x768 1000:1 5ms
Lehet hogy a kábeltől, mert sz*r minőségű anyaggal vonták be , igazítsd meg a monitor adatkábeléjt, LCD esetén senki se fog tudni biztos választ adni, elég sok a hiba lehetőség.
Driver hiánya, hálózati stabilizátor el romlót a monitorba , ha még van rá gari, sztem vidd el a szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!