Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A pandamemo-ról hogyan lehet...

A pandamemo-ról hogyan lehet letölteni?

Figyelt kérdés

A fájl megvan. Lemegy a visszaszámlálás, aztán create link, download from pandamemo com, (erre rákattintok), ezután átirányít az adf.ly-ra. Lemegy az 5 másodperc, ok, aztán kiírja a firefox, hogy 404, nincs semmi az oldalon.

De az operánál is ezt csinálja. A jdownloader pedig azt írja ki, hogy: lejárt plugin.

De kitörölve csak nincs a fájl, ha már le lehet(ne) tölteni.

2012. aug. 3. 16:42
 1/2 A kérdező kommentje:

Szóval, hogy le fájlokat, akkor be kell jelentkeznie az Pandamemo.com először, és megy a honlapok, amelyek vagy webboards letöltési linkek a Pandamemo.com és kattintson a Letöltés link ilyen honlapok. (Google fordító).

Ezt eddig értem, be is regisztráltam a pandamemora, de mindig azt írja ki, ha a linkhez érne, hogy: 404.

2012. aug. 3. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Elvileg így kellene kinéznie a folyamatnak: [link]

Legalul a "download from pandamemo" alatt kellene a linknek lennie, de engem átirányít az adf.ly-ra.

2012. aug. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!