Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baja a netemnek vagy a...

Mi a baja a netemnek vagy a gépemnek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár hónapja elkezdett szarakodni a net.Én 6 éve wowozok ( nem vagyok rá büszke, régen függő voltam, de mostmár nemvagyok az, igazság szerint ez nem is lényeges :D ) és a játék közben egyszer csak disconnect-et kapok, minthogyha megszakadt volna a net.De érdekes, mert a körülöttem lévő játékosokat érzékelem, látom mit csinálak és még beszélni is tudnak hozzám, de én nemtudok válaszolni nekik.Szóval a net valamennyire még megy ilyenkor.Firefoxal is elkezdett szarakodni.Éppen facebookozok, erre ledob facebook chatről, nemtudom újra csatlakozni, nemtudok oldalakat megnyitni, mert elkezd tölteni, de tulajdonképpen semmilyen folyamatot nem végez.Kikell ilyenkor lépnem, majd vissza és újra működik.Mi lehet a probléma???

2012. aug. 3. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Megfertőzödött a géped.

Ha nincs ESET-NOD a gépeden, ezt futtasd le:

[link]

2012. aug. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!