Facebookon a mostanában történt alatti dolgok csak nekem jelennek meg az adatlapomon. Hogy lehet úgy beállítani, hogy az ismerőseim is lássák, ne csak én?
Figyelt kérdés
#Facebook #mostanában történt
2012. aug. 3. 10:46
1/3 anonim válasza:
Sehogy, ugyanis eleve úgy van megcsinálva!!Ismerőseid is látják ha valamit lájkolsz, vagy hozzászólsz egy képhez. Aztán azt még én sem tudom pontosan, hogy minden képet látnak-e amihez hozzászólok vagy csak azokat amiknek ugy van beállitva a láthatósága. Ezt viszont nem te állitod be hanem a kép feltöltője.
De lehet, hogy ez nem is lényeges mert mindenki lát mindent akár tartozik abba a csoportba akár nem mindent lát amit te csinálsz mert ismrsök vagytok.
Én meg pont azt akarom, hogy csak én lássam és senki más. De sajnos ezt nem lehet beállitani sehol.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, félreértettem. Már leesett, hogy te bizonyára a Tevékenységnaplóra gondoltál. Azt sajnos tényleg csak Te látod, ismerősök csak akkor amikor éppen aktuális valami azt látják a falon, de ha már későbbi infó akkor ugye a Kezdőlapon már nem látszik azt nem tudják mgnézni az idővonaladon sem. Tehát utólag sajnos nem lehet megnézni, csak akkor irja ki a falra amikor keletkezik. Utólag csak te tudod megnézni a TEVÉKENYSÉGNAPLÓBAN. Normál adatlapnál még mindenki láthatta ha ugy volt beállitva, de mióta idővonal van azóta csak te látod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazából nekem még a régi adatlapom van és nem idővonal. Közben rámentem arra, hogy limit old posts és most azt látom, hogy valamelyik ismerősöm látja a mostanában történt dolgokat, valamelyik nem. Nem értem, hogy ez miért van. Nem úgy kéne lennie, hogy vagy mindenki látja vagy senki sem?
2012. aug. 9. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!