Miért csinálja ezt a böngésző?
Figyelt kérdés
Ha valamilyen oldalon akarok megnézni videót ha kinagyítom akad! ez ma történt eddig semmi probléma nem volt vele a gépem nem gyenge hogy akadjon mivel eddig sem csinált ilyet! viszont a mozzilánál meg nem csinálja csak a google chrome-ba
és itt van olyan különbség is hogy a google chrome-ba nem tölti be már az ikont sem bal oldalt felül,és még a youtube is teljesen más
Google Chrome: [link]
Mozilla Firefox: [link]
teljesen tanácstalan vagyok már kitöröltem az előzményeket is.
valaki segítsen már!
2012. aug. 3. 03:06
2/11 anonim válasza:
Miért nem a Mozillát használod akkor?Probléma megoldva
Ha mégis a Chrome-ot akarod erőltetni akkor telepítsd újra,tölts le más verziót,adobe flash playert rakd rá,felesleges bővítményeket töröld le stb
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt már mind megcsináltam! hát azért mert ez nekem jobban bevált! és a firefox kicsit lassú
2012. aug. 3. 04:05
4/11 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van 1-2 napja, kipróbáltam Mozillán, ott jó minden.. :/
6/11 anonim válasza:
nekem is ez van.. sztem par nap es megoldodik..
8/11 anonim válasza:
Nálam ugyanez van ma délelőtt óta. Én úgy tudom valami új verzója van a Chrome-nak mert a kedvencek csillag is megváltozott nekem meg ilyenek. Engem ez az ikon dolog annyira nem zavar csak nekem a videóknál azt csinálta, hogy megállítottam a hang meg még ment. Szóval mintha eltolódott volna egy kicsit megállítottam egy youtube videót és egy tizedmásodpercig még kb ment a hang. Nekem akadozni nem akadozott szerencsére de engem ez is zavart és úgy csináltam meg hogy beírtam chrome://plugins és ott a scockwaveflash aztán van olyan a jobb felső sarokba hogy részletek és 11.3.31.222 verziót letiltottam. A videók ugyanúgy mennek mint azelőtt. Valszeg elbasztak valamit chrome-éknál :)
9/11 anonim válasza:
A kép alapján a g Chrome-nak sem a legújabb verziója van a gépeden, próbáld meg frissíteni (Csavarkulcs menü -> A Google Chrome névjegye -> Frissítés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!