Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek nincs elegetek abból,...

Nektek nincs elegetek abból, hogy World of Tanksban sok idióta sír, hogy noob, meg minden, mikor természetesen nem is vagy az? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Nos, hát én még csak pár hete játszom, de legszívesebben törölném a csetet, mert bármit csinálok nekik, nem jó. Éppen Hetzer-rel mentem a tavas pályán és én és egy másik voltam, mire a halott állat azt mondja mennyé ki támadni... mondom mi a francnak, aztán ott beálltam a helyemre, ráadásul gunneremet is kilőtték omg így nehezebben céloztam... de azért megszereztem második találatom a csatában ja és akkor nem lol mondja a csávó, hanem noob... mert azt mondtam lol mikor közben kilőtt hátulról. Tankom eléggé megsebződött már, gunnerem is oda, szóval mentettem amit lehetett és így is leugat hát öregem nekem már a könyökömön jön ki. Én már két napja elhatároztam, hogy minden noob-ozót, aki felém ugat jogtalanul és mind jogtalan, jelentek sértés és provokálás miatt... mondtam neki is fel jelentem... mondja cry baby... mondom ignore... love you baby... hát mekkora trollok vannak! Nagyon fárasztóak. Meséljétek el, ti mit gondoltak az ilyenekről.

2012. aug. 2. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Én azért hagytam abba. Meg szinte az összes netes játékot, egyik ugat hogy balf@sz vagyok a másik meg ezért szól be a másik azért mert szerinte kempelek, mondtam már nekik hogy ha nem ugatnának és normálisan játszanánk felnőtt értelmes emberek módjára akkor jól el lehetnénk mert ez nem arról szól hogy egymást fikázzuk hanem hogy jól érezzük magunkat. Én ezért hagytam abba mert elegem volt abból hogy a sok marha főleg a 15 évesek ott ugatnak hogy ez meg ez nem jó meg minden. Én 22 éves létemre azért játszottam vele hogy valami kikapcsoljon munka után főleg ha a barátnőm akkor nem ér rá, de így már elegem lett belőle. És már kb semmivel nem játszok multiba mert folyton csak a balhé megy a sok idióta leugat hogy ez meg ez nem jó nem ide való. Hááát hagyjuk is.
2012. aug. 2. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Én már veterán vagyok ilyen szempontból, megszoktam az idegbetegeket a multis játékokban. Írogassa nyugodtan a hülyeségét, nem kell rá reagálni semmit és akkor megunja.
2012. aug. 2. 22:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Első tökéletesen egyet értek, már nekem is elegem van és pont emiatt élvezhetetlen. Ajánlom a Battlefield Heroest. Oda most wot miatt nem néztem fel, de ma fent voltam és omg egy noob-ozás se volt, csak pont én egyszer, mer kamikaze módjára belém szállt :D... az ilyeneket úgyis leugattam, csak ez a noob-ozás rám ragadt wot-ból. De el is hagyom ezt a rossz szokást.

Második, hát jó neked, én csak ilyenkor azért aggódok, mint ahogy én is jelentettem őt sértegetéséért, ők is jelenthetnek engem és nem akarom, hogy kidobjanak... de annyit káromkodtam már cseten, hogy, ha akartak volna kidobhattak volna :D... szerintem dísznek van wotban ez a jelentés funkció, mert a készítő csapat is fáradt fogadni a több milliós jelentéseket gondolom.

Köszönöm a válaszotokat.

2012. aug. 2. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Legtöbbször azok nooboznak akiket már az elején kilőnek. Nekem például pont tegnap volt mikor egy M6-os kezdett noobozni. Tigrissel voltam az Artic Region pályán. 4-5-en felvettük a harcot az ellenséggel, de túlerőben voltak és szétkapták a társaim. Én hátrébb vonultam, hogy megfelelő pozíciót keressek(tudtam, hogy úgy is ki fognak lőni csak meg akartam nehezíteni a dolgukat), de az okostojás M6 előrement, hogy felvegye a harcot a túlerővel nyílt terepen. Miután kilőtték elkezdett reklamálni, hogy noob vagyok meg kempelek és mikor az ellenség bekerített és kilőtt még gratulált is az ellenségnek. Én ha valaki ilyeneket ír nekem ennyivel nyugtázom: .I. (ha jól tudom középső ujjnak felel meg) és jelentem provokálásért. H te nem írsz rá semmi becsmérlőt hiába jelent fel nem ér semmit. Mondjuk (lekopogom) a tegnapi eset előtt nemtom hány héten keresztül nem volt ilyen probléma legalábbis nekem nem szóltak be. Sajnos már magyar emberrel is veszekedtem mikor egymás mellet voltunk (én E-100 ő E-75)ilyen "kiugró" támadásokkal lőttük az ellent és a hülyét már az elején kikapták és engem kezdett ócsárolni. Szerintem a legjobb módszer ha nem foglalkozol velük. Jelentsed őket ha sértegetnek aztán kész.
2012. szept. 8. 20:07
 5/6 anonim válasza:
Engem akkor noob-oztak le, mert ketten voltunk 1 ellen a játék vége felé...
2013. ápr. 14. 15:40
 6/6 anonim válasza:
Én már 3 napja kb nem WoT-ozok, áttértem a War Thunder-re! Repülővel sokkal pörgősebb és nincs kempelés! És majdnem ugyanaz a játékrendszer! Próbáld ki!
2013. ápr. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!