Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook chat listájának...

Facebook chat listájának szelektálása. Mi alapján?

Figyelt kérdés

Lehet már páran megkérdezték ezt, de nekem nem volt kedvem visszakeresni, ezért bocsi ha századjára teszem fel a kérdést!

Jobb oldalt a chat ablakban az első lista mi alapján szelektálja az embereket? Van nekem ott olyan ismerősöm, akivel már nem is beszélek, akikkel kevésbé és akikkel sűrűn, de akadnak ott olyan személyek, akiket nem kedvelek és csupán egyszer beszéltem velük, mégis ott vannak. Ha 'bezárom' a chatet ( mikor már az alkalmazások alatt jelenik meg) teljesen más a sorrend, és azok a személyek akikkel nem beszélek, nincsenek ott. Csak engem érdekel ennyire ez a téma? :D Nektek mi a véleményetek?

2012. aug. 2. 20:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!