Blogspotban hol van a robot. Txt?
Figyelt kérdés
Nálam tiltja a google indexelését, és azt akarom, hogy ne tiltsa. De nem tudom hol van, hol törölhetném vagy írhatnám át, hogy engedélyezze.2012. aug. 1. 23:48
1/2 anonim válasza:
Erős a gyanúm, hogy nem lehet módosítani.
De keress rá a GYIK-ben vagy ott valami fórumon valahol tuti felmerült már ez a kérdés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Nagyon sokat kerestem, mire megtaláltam, hogy a szerver gyökérkönyvtárában van, amit a felhasználók nem tudnak módosítani. A google korlátozza, hogy az általa üzemeltetett blog ne lehessen indexelhető bizonyos módokon, URL címeken. Ha az URL-ben benne van a /search/ sajnos már nem indexképes, és ha valamilyen praktikával módosítja is az ember, akkor a többi bejegyzést sem tudja majd indexelni megfelelően, és hibát ír ki, ha keresési találatként a blogra navigálnának. :(
2012. aug. 2. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!