Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pendrivok, memoriák sebességér...

Hangszoros kérdése:

Pendrivok, memoriák sebességéről hol lehet informálódni? Vagy ha már megvan melyik programmal lehet tesztelni? Kingston DT 100-at mindenhol kinálnak, de nem találtam adatot

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tesztelni akarod, akkor simán megfogod a Total Commandert és másolsz róla/rá.

[link]

2009. júl. 18. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:

hy!

sebsségről informálódsz a gyártó oldalán pl. vagy gugliba beírod és kidobja a megoldást -> [link]

Program is van e célra... én kingstont nem szeretem, már nem az minőség mint régen volt... corsair ami nekem bejött nagyon..mr egyszer véletlen ki is mostuk a Turboflash-t, de túlélte adatvesztés nélkül :D

Most Flash Voyager van, szakít mint a fene :D

A progi neve most nem ugrik be, de a legtöbb benchmark progi tud meghajtókat mérni (Sisoft Sandra is).

2009. aug. 21. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:

vááá...én voltam a második, ha mást írtam volna be akkor azonnal ad sebességet a pendrivekről..na mind1.. azért jegyezd meg, h gugli a barátod!

[link]

[link]

[link]

2009. aug. 21. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:

a 2. és 3. írója vagyok..megtaláltam a programot amivel lehet pendrivet izzasztani... HDTach

üdv!

2009. aug. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!