Védelem DDOS támadás ellen?
Tehát az utóbbi 1 hétben kb. 30× pingeltek ki, mindig lementem IP-t cserélni, Azóta felraktam egy Outpost Firewall Pro-t, mindent bekapcsotlam rajta, minden hardon fut, de még mindig támadható vagyok. Mi kell még?
Hogyan állíthatom meg őket?
Egy tűzfallal rendelkező próbaverziós vírusirtót rakj fel.
Teljes számítógép átellenőrzése után, a tűzfalnál be kell állítani hogy kérdezzen rá ha idegen bejövő kapcsolatot érzékel, és a gépen felrakott programokon keresztül is simán behatolhatnak....
"kérdezzen rá ha idegen bejövő kapcsolatot érzékel, és a gépen felrakott programokon keresztül is simán behatolhatnak...."
Tudod te egyáltalán, mi az a DDOS? Köze nincs ahhoz, hogy behatolnak a gépre!
A szolgáltatásmegtagadásos támadás egy meghatározott alkalmazás, operációs rendszer ismert gyengeségeit, vagy valamilyen speciális protokoll tulajdonságait (gyengéit) támadja meg. Célja, az alkalmazás, vagy rendszer elérésére feljogosított felhasználókat megakadályozza a számukra fontos információk, a számítógép-rendszer vagy akár a számítógép-hálózat elérésében. A támadás eredményeképpen a rendszer nagyon lelassul, elérhetetlenné válik, esetleg össze is omolhat. A lényege, hogy lehetőség szerint megakadályozza a célgép elérését.
Igen de ahhoz hogy idézőjelben ne legyen "zombi" a gépből
fontos milyen programok vannak a gépen, és milyen tűzfal van ami nem engedi át. Javasolt, a gép újra telepítése, (telepítés közben kihúzni a netet) alap programokat rárakni, és egy tűzfallal rendelkező vírusirtót.
Akkor is tudnak DDoSolni ha ki van kapcsolva a géped, interneted.
Mégpedig úgy, hogy az úgy nevezet "gerinchálozat"-ra küldi a csomagokat, ezáltal belassul/elmegy az egész internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!