Van olyan program/weboldal amivel meg lehet nézni hány dolgot lájkoltam eddig és esetleg azt is, hogy mit?
Figyelt kérdés
Meg igazából az is érdekelne, hogy megnézzem összesen engem hányan lájkoltak, de a másik jobban érdekel. Tudom vannak ilyen alkalmazások fb-n, de nem tudom mennyire van értelmük és mennyire valóságosak. Ha esetleg tudna valaki valamilyen jó választ adni, azt nagyon várom:_)2012. júl. 31. 19:53
1/4 anonim válasza:
A fb-os alkalmazások értelmetlen hülyeségek, és egyáltalán nem valóságosak amit írnak, csupán egyszerű kis progik amik random sorsolnak vmit.Én nem hiszem hogy lenne olyan program amivel láthatnád mit lájkoltál.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sincs. Ki a p*cs jegyezgetné, mikor egy tizenéves tininek például "lájkrohama" van és egy héten csinál 2000 lájkot. És akkor ezt még jegyezzék is fel?? Minek???
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem feljegyezni hanem ilyenre gondoltam h vmi kalkulátor simán ki bírja ezeket keresni:D
2012. júl. 31. 20:39
4/4 anonim válasza:
Még is mi alapján?? Az IP címed jobb esetben naponta változik, a nevedet meg az ujjlenyomatodat meg nem teszed oda minden lájk mellé, tehát esély sincs rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!