Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan program/weboldal...

Van olyan program/weboldal amivel meg lehet nézni hány dolgot lájkoltam eddig és esetleg azt is, hogy mit?

Figyelt kérdés
Meg igazából az is érdekelne, hogy megnézzem összesen engem hányan lájkoltak, de a másik jobban érdekel. Tudom vannak ilyen alkalmazások fb-n, de nem tudom mennyire van értelmük és mennyire valóságosak. Ha esetleg tudna valaki valamilyen jó választ adni, azt nagyon várom:_)

2012. júl. 31. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
A fb-os alkalmazások értelmetlen hülyeségek, és egyáltalán nem valóságosak amit írnak, csupán egyszerű kis progik amik random sorsolnak vmit.Én nem hiszem hogy lenne olyan program amivel láthatnád mit lájkoltál.
2012. júl. 31. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs. Ki a p*cs jegyezgetné, mikor egy tizenéves tininek például "lájkrohama" van és egy héten csinál 2000 lájkot. És akkor ezt még jegyezzék is fel?? Minek???
2012. júl. 31. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
hát nem feljegyezni hanem ilyenre gondoltam h vmi kalkulátor simán ki bírja ezeket keresni:D
2012. júl. 31. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Még is mi alapján?? Az IP címed jobb esetben naponta változik, a nevedet meg az ujjlenyomatodat meg nem teszed oda minden lájk mellé, tehát esély sincs rá...
2012. júl. 31. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!