Miért nem tudok kapcsolódni utp kábellel az internethez?
Figyelt kérdés
Most húztam újra a gépet, előtte sem működött, most sem, driverek elvileg rendben vannak, csatlakozni próbálok, és azt írja ki, hogy nincs internetelérés, azonosítatlan hálózat. Win7 van a gépen, ezen is, ez pedig tud csatlakozni gond nélkül, próbáltam már hibaelhárítást, nézegetni a beállításokat. Az a probléma, hogy csomagokat küld, de nem fogad egyet sem. Mit tudok tenni?2012. júl. 31. 16:20
1/8 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy van interneted?
Nézd meg a routereden, hogy minden led világít-e.
Ha nem, akkor reseteld újra! Ha így sem működik, akkor fordulj a szolgáltatódhoz!
2/8 A kérdező kommentje:
tuti, hogy van net, mert most is arról a netről netezek csak nem az én gépemről, és nem routeres megoldás van mert nemrég baszódott el a router, úgyhogy csak modemről jön, gépet újraindítottam, úgyse, még próbálok resetelni a modemen, de hát ha ez a gép tud csatlakozni akkor nem értem a másik mért nem :S
2012. júl. 31. 16:46
3/8 anonim válasza:
Néhány szolgáltató csak egy IP-vel enged felcsatlakozni(ezért kell IP-t klónozni ruternél)valószínű hogy ez a hiba.
4/8 A kérdező kommentje:
más ötlet? :/ mert barátnőm gépéről is fel tudott csatlakozni
2012. júl. 31. 16:51
5/8 anonim válasza:
a probléma a hálózati kártya lehet!
vagy:
-ha nem egy utp kábeled van akkor az is lehet , hogy megvan törve!
-nálunk még olyan is volt , hogy a kábeleben a szines kábelek fel voltak cserélve.
-vegyél egy olcsó TP-linket azt nézd meg azzal!
ha azzal sem működik akkor fuss be a legközelebbi PC szerviz központhoz!
6/8 A kérdező kommentje:
én is a hálózati kártyámra gyanakszok :S a kábel tuti jó, mert most is azzal netezek(csak másik gépen), meg ugye az a fura, hogy wifin gond nélkül csatlakozik a gépem ha olyan helyen vagyok, itt meg ugye azért nincs most router mert tönkrement ami volt, de mindenképp router csere lesz a megoldás, köszi :)
2012. aug. 9. 10:42
7/8 anonim válasza:
Sziasztok ez engem is érdekelne. Ma reggel még csatlakozott kábellel a gépem a nethez. újraraktam a gépem minden príma kivéve azt hogy kábellel nem csatlakozik a nethez a gép.Itthon van wifi és van olyan tp-linkes usb stick-m ami fogja a wifit és így van net viszont ez elég gyenge. Mi lehet a probléma ? Mit kell frissítenem ha az a baj ? És mi köze van az újrarakásnak az internethez való csatlakozáshoz ?
8/8 anonim válasza:
Hálókártya driver.A többit sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!