Ha átmenetileg felfüggesztem a Facebook fiókomat, akkor arra az időszakra eltűnik minden csoportbeli, like-olt oldalon tett hozzászólásom, stb?
Tehát ma felfüggesztem a fiókomat, majd arra az időszakra minden ténykedés szintén eltűnik, és csak akkor aktiválódnak azok is, amikor újra belépek a fiókba?
Vagy hiába függesztem fel a fiókomat, minden kommentelésem továbbra is olvasható a csoportokban, képek alatt, stb.?
Hogy működik ez pontosan?
Mivel olyan segítőkészek voltak, és egyértelmű választ adtak egy egyszerű kérdésre, így inkább gondoltam, ezek után jobb, ha magam járok utána.
Eredmény:
Ha felfüggesztem a fiókot, akkor arra az időre átmenetileg eltűnik minden aktivitásom nyoma a Facebook-on.
Lehet, hogy némelyiket kidobja a Google, de hiába követem a linket, a Facebookban már nincs nyoma.
Amikor újraaktiválom a fiókomat, akkor egy kis idő múlva minden ugyanúgy helyreáll, mint azelőtt volt.
Remélem, másoknak ez segít, ha ugyanez a kérdés felvetődik.
Ugyanakkor levontam néhány következtetést a GYK némely felhasználóit illetően, ami eléggé szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!