Hogy tudom kikapcsolni ezt a keresőt?
A firefox és a Chrome böngészőben is a google a kezdőlap, de ha új lapot nyitok meg, akkor bejön ez a kereső:
isearch.claro-search.com/
Megnéztem a bövítményeket, és a programok telepítése/törlése listánál és itt sem volt olyan amivel feltelepíthettem volna szerintem ezt.
Nem is olyan rég így jártam a searchnu-val, de azt megtaláltam a telepítés/törlés listánál és sikerült tőle megszabadulnom. Aki tud, kérem segítsen eltüntetni ezt a keresőt. Mint ha csak az egyiktől megszabadulva jönne a másik :/
de most rákerestem és van azért szép számmal leírás, gugli a BARÁTOD
Először is nem tudok angolul, másodszor meg néztem ezeket az oldalakat de mindenre volt vmi írás, de nem találtam ezek közül melyiket tudnám használni. Másodszor meg az avast nem egyszer tiltott le oldalakat itt, mert vírusos.
Csak egy módszert kérdeztem, nem pedig oldalakat kértem "kínaiul"
A videó segített eltüntetni a chrome-ból! Köszönöm!
Az írás nem neked szólt, sajnálom.
Firefoxban nem találtam ilyen kereső beállítást, bővítményem sincs, ami ehhez kapcsolódó lenne.
Igazából a firefoxot jobban szeretem használni.
Nincs ötletetek itt milyen beállítást kellene megnéznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!