Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 perc után bontja a netkapcso...

2 perc után bontja a netkapcsolatot a gépem, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

HP laptopról van szó. Bekapcsolom, 2 percig van net (wifi), utána automatikusan letiltja a kapcsolatot. Az a fura, h utána semmiféle kapcsolatot nem észlel. Több wifire is lehetne csatlakozni a lakásban, viszont a gép egyet sem észlel. Az asztali gépen minden oké, öcsém laptopján is minden oké, de az enyémen egyfolytában szétkapcsol. Utána hiába próbálok csinálni bármit is, semmi nem használ. Néha az újraindítás, vagy a kikapcsolás sem hoz eredményt. Szerintetek mi lehet a baja?

Előre is köszi a válaszokat.

2012. júl. 30. 21:44
 1/7 anonim válasza:
A driverek rendben vannak?
2012. júl. 30. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Most lett leformázva nemrég, Win 7 ment rá fel, felraktam hozzá a wifi és a realtek drivert, utána simán ment órákig. Tegnap délután már szétkapcsolt. Ma reggel bekapcsoltam, egész délig jól működött, utána megint szétkapcsolt, és utána vissza sem jött. De ezen az asztalin volt net rendesen. Most délután viszont 3-4x is elment a laptopon. Már ötletem sincs h mi lehet:/
2012. júl. 30. 22:05
 3/7 anonim válasza:
Futtass le egy vírusirtót, és ha ezután se működik rendesen, akkor telepítsd újra a wifi drivert! Majd írd meg a fejleményeket!
2012. júl. 30. 22:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, h először Win 7 Home Premium lett felrakva a formázás után. Ekkor is ezt csinálta, páran javasolták h cseréljek op. rendszert. Felraktam az Ultimate-et, de ezzel is ezt csinálja, hiába rakosgatom a drivereket:/
2012. júl. 30. 22:12
 5/7 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy a hiba hardveres eredetű. Lehet, hogy tönkrement a laptop beépített WiFi antennája! Garanciális még?
2012. júl. 31. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem, fél éve lejárt a gari. De pl tegnap óta jó megint, nem szakad a net egyáltalán. De fogadok délutánra megint bontani fogja:/
2012. aug. 2. 08:46
 7/7 Golan Trevize ***** válasza:
Kapcsolj ki minden energiagazdálkodási opciót a wifi kártyán.
2012. aug. 2. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!