Facebook oldal létrehozása, na de mikor?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy oldalt létrehozni fb-n,de és már majdnem egy hete hogy meg is csináltam,de nem küldik a megerősítő e-mailt. Egy nap 5ször megnézem hogy jött-e már végre,de nem. em értem,ez tényleg ennyi idő? -.-""2012. júl. 30. 19:33
1/8 anonim válasza:
Spam mappába is kerülhetett. Ha pedig az automatikusan törlődik, akkor sosem kapod meg, ilyenkor a beállításokat kell módosítani.
2/8 anonim válasza:
Milyen e-mail címed van? Gmail-lel általában nincs probléma, de az ingyenes freemail, citromail helyekre nem biztos, hogy megérkezik valaha is.
Érdemes megnézni a spam/kéretlen üzenetek mappában.
Esetleg próbáld meg újra, mert nem szokott manapság késni az e-mail, főleg nem a Facebook-ról...
3/8 A kérdező kommentje:
Hát, külön spam mappa sincs egyébként,tehát most akkor mi legyen? Csináljak egy újabb fiókot,és arra a címre készítsek másik oldalt?
2012. júl. 30. 19:38
4/8 A kérdező kommentje:
freemail-em van..
2012. júl. 30. 19:38
5/8 anonim válasza:
Freemail és Citromail szolgáltatása, stabilitása eléggé hullámzó, sokszor panaszkodnak rá.
Ajánlott áttérni a Gmail-re, sok oldal nem csak ajánlja, hanem ki is köti hogy gmail.com fiókkal regisztrálj, mert azzal nincsenek problémák.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom azzal, köszi!
2012. júl. 30. 19:43
7/8 anonim válasza:
Nekem citromailem van és nem volt soha ilyen problémám.
8/8 A kérdező kommentje:
Csináltam egy gmail fiókot, és egyből, kb 2 perc múlva már meg is érkezett a megerősítő e-mail, freemailre meg még most se, szóval köszönöm a tippet! :)
2012. aug. 1. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!