Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nyert már valaki bármit is...

Nyert már valaki bármit is facebookon likolással?

Figyelt kérdés

Tele van a facebook mindenféle nyeremény játékkal, nyer egyáltalán valaki, vagy mindenki azt hiszi, hogy valaki más nyert, közben senki nem kap semmit?

Közületek nyert már bárki bármit facebookon?

2012. júl. 30. 13:26
 1/8 A kérdező kommentje:
likeolással*
2012. júl. 30. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

A fotón van a válaszom.

2012. júl. 30. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatot. Hogy ne foglalkozzak ilyen hülyeségekkel.
2012. júl. 30. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Szinte mindig csak a közzétevő nyer vele, mert ingyen reklámozzák az oldalát és nevét a naiv emberek.

Olyan mondjuk működhet, hogy egy pizzéria a megosztókkal terjeszti magát, aztán a nap végén a maradékot rásózza valakire.

De hogy te iPhone-t nyerj meg tízezres értékű belépőket csak úgy 3 db kattintásért cserébe az azért alig hihető.

Főleg amikor ahhoz kötik, hogy X ezer megosztást meg kedvelést el kell érni. Az egész arra megy ki, hogy terjesszék valakinek a nevét, ha pedig esetleg nem jön össze a kikötött mennyiség, ő már azzal is jól járt.

Ott vannak még a millió idézetes oldalak, amik mindenféle álnyeremény-játékkal próbálnak követőt szerezni. Majd pont az általános iskolás lányok fognak neked értékes ajándékot sorsolni...

2012. júl. 30. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak olyan helyről lehet ilyen módon nyerni, amit igazi webáruház, vagy hasonló hirdet, többi mind csak a népszerűség növelésére van, és rengetegen elhiszik, nagyon szomorú szerintem...
2012. júl. 30. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van. Csak webáruházaktól lehet nyerni. Régebben az egyik (nem reklámozok :D) pólókat sorsolt ki és a nyertesek feltöltötték a képeket a pólóval. Rengeteg nyertes volt szóval az nem lehetett kamu.

De amúgy a mindenféle iphone meg telefon meg ncore meghívó...ez mind kamu.

2012. júl. 30. 15:18
 7/8 anonim válasza:
Fürdőbelépőt nyertem a Kiskunmajsai Élményfürdőbe.
2012. júl. 31. 14:36
 8/8 anonim válasza:
Én is nyertem már 20 eurós vásárlási utalvány póthajra. :D
2016. ápr. 21. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!