Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Battle net titkos kérdésre a...

Battle net titkos kérdésre a választ elfelejtettem, hogy lehet azt megtudni?

Figyelt kérdés

El szeretném adni az accomat de nem tudom más nevére átírni mivel nem tudom a "titkos kérdésre a választ" honnan lehet azt megtudni?

Előre is köszönöm

2012. júl. 30. 12:20
 1/3 Csiß ***** válasza:

Ha elfelejtetted az szívás mert azt nem lehet "megtudni".Arra emlékezni kell:P

Az accod meg legálisan nem tudod eladni szóval nem nagyon értem ezt a "nem tudom más nevére átírni" részt :O

2012. júl. 30. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha jol tudom a supportnak irsz akkor ok tudjak resetelni a !TITKOS KERDEST! a !NEVET NEM! ehez lehet hogy kellenek cd kulcsok de azt ok majd mondjak mi kell nekik.

Mivel a Battle.net szerzodeset elfogadtad, (biztos?) tudod hogy a felhasznalod (account-od) a blizzard tulajdonaban van. Az accoun eladasa serti a szerzodest (mivel a szerzodes szerint ez ugy nez ki az eletben, hogy a szomszed XYZ kocsijat arulod akik egyepkent tegnap koltoztek melled es meg be se mutatkoztak, mas tulajdonat nem adhatod te el) ez azonnali ban-t von maga utan.

[link]

Ownership. resz ez nem csak wowra minden jatekra vonatkozik szoval az eladast gondold meg.

2012. aug. 1. 21:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi és tényleg egyszer már teló frissítése miatt volt már ilyen incidensem akkor nem engedett be az "Authenticator" hiánya miatt akkor is kellet nekik küldeni egy emailt a személyimről és deaktiválták az a hülyeséget
2012. aug. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!