Cookie-t, sütiket hogyan tudom engedélyezni?
FireFox alatt - Szerkesztés - Beállitások - Adatvédelem - Sütik engedélyezése.
Cookie ugyan az csak angolul
aTeE
Mozilla Firefox: Eszközök - Beállítások - Adatvédelem - Sütik
Internet Explorer: ott nem nagyon tudom de szerintem ott is az "Eszközök"-nél keresd.
Remélem segíthettem! Sok sikert!
Itt a válasz : [link]
Az előző válaszoló is helyesen irta csak ő régebbi FF-ot használ nekem meg új van.
aTeE
No igen.by the way.
Én a multkor rámentem a firefoxban h eszközök-beáll.-adatvédelem,és itt kütyültem valamit,kiváncsi voltam h mi az az "egyéni beállitásokat használ az elözményekhez",meg szerintem törölhettem is valamit,már nemis tudom.De mikor be akartam lépni a facebook-omra,akkor angolul kiirt valamit ,amiböl azt le tudtam forditani h a belépéshez cookie.k szükségesek.Valahogy nagy nehezen be is léptem késöbb,mert azt hiszem h engedélyeztem a sütiket,de azóta a facebook adatlapom az ugynéz ki,h tájékozodni nem lehet,egyszerüen krix-krax,betük betük hátán,mintha szét lenne bombázva.Aztán amikor rákattintok a bal felsö sarokban a vissza gombra,akkor helyreáll,de ha ujra rámegyek h adatlapom vagy kezdölap,akkor megint össze vissza van minden.
Szerintetek mit csináljak?
ja és nemcsak az én belépésemnél csinálja,hanem másokénál is.és csak firefox-ban.Explorer-ben semmi baja sincs.Söt ha firoxban felmegyek youtube-ra,lejátsza a videokat,de a jobb oldalon lévö találatoknál csak a cimek szerepelnek,de a cimek mellett lévő kis kockák,amiken a videorészlet vagy képek vannak,azokat nem látni.
Amugy firefox 20.0.1-es verziom van,ha ez számit valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!