Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha előfizetek 100 Gb internete...

Ha előfizetek 100 Gb internetes felhasználásra az kb mire elég, mire tudom használni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Úgy éretem, ha pl. 1 órát Youtube-ozok akkor az kb. mennyit vesz el vagy ha pl. 1 órát skype-on beszélek valakivel az színtén mennyit vesz le?

2012. júl. 29. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez megválaszolhatatlan, mert nem mindegy hogy fullHD videókat nézegetsz vagy alacsony minőségüeket, ahogy az is változtat a dolgokon hogy skype automatikusan állitja be a sávszéled sebességéhez a minőséget.

Melyik szolgáltató melyik csomgja ez amire előfizetnél?

2012. júl. 29. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem töltesz le mellette plusz dolgokat, elégnek kell lennie.
2012. júl. 29. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. Ált napi 1-2 órát nézek videokat, vagy online tv-t és néha skype-on beszélek, ehhez gondolom elég a 100 gb...

Külföldön élek és még keresen azt a szolgáltatót amelyik a legolcsobb.

2012. júl. 29. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Pont ezek a típusú böngészések pörgetik a számlálót, így ezt nem tudod megoldani alacsony, pár GB-os adatforgalom mellett, mindenképpen nagy kell.

Az lenne az igazi, hogy ha egy hónapot lemérnél valamilyen számlálóval (vagy csak pár napot amiben mindent megcsinálsz amit szoktál, és azt viszonyítod egy hónaphoz), és abból kijönne az az eredmény ami tükrözi a te netezési szokásodból adódó adatforgalmat.

Mert így nehéz különböző emberek különböző szokásai alapján egymáshoz hasonlítgatni és tippelni a csomagokat.

Ha csak azt nézed, hogy arányosan elosztva napi 3,3 GB forgalom fér bele, annyit szerintem könnyen össze lehet hozni, vagy megközelíteni.

2012. júl. 29. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
és milyen számlálót tudok letölteni, vagy hogy müxik ez?
2012. júl. 29. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
du meter
2012. júl. 29. 17:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem találtam egy jobbat a neve net worx ami még átláthatóbb. De thx :)
2012. júl. 29. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!