Miért nem működik a facebook?
Most lett feltelepítve a windows 7 64 bit ultimate. Mielőtt feltelepítettem volna először a flash player 11-et még működött, azóta nem. Megpróbáltam letörölni, majd újratelepíteni a flash playert.
Firefoxom van, próbáltam mindkét explorerrel, de csak "gondolkozik" és nem csinál semmit. Mást oldat simán megjelenít. (még a midomi.com-ot se hozza be.) Mi lehet a baj?
A Flash Player és a Facebook bejelentkezésed között nincs összefüggés, a Playert weboldali videok lejátszásához értelmezzed.
A hiba máshol és csakis nálad lehet.
A Facebooknak kiváló servere van, mindig működik, csak neked nem jelenik meg. Ez elég furcsa jelenség.
Firefox-al próbáltad, de melyik a másik?
Mert mindegyik böngészővel meg kell, hogy jelenjen. A böngésző letöltését alig lehet elrontani. Viszont a W7 op. rendszer telepitése során már több hibát is lehet véteni.
Még az is bejátszhat, hogy ha az nem eredeti. A jó op. rendszeren lévő böngészők kiválóan működnek.
Javaslat: W7 ledarálása, ujratelepitése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!