Google memória? Cache? Frissítés?
Figyelt kérdés
Nemigazán tudtam hol tegyem fel a kérdést és, hogy foglaljam össze tömören. Tudja itt valaki, hogy a google memóriája milyen alapú? Cacheban őrzi a dolgokat? És meddig? Ugye pl. ha egy fórum hozzászólásban lecsóbabról beszélünk, akkor Google lecsóbab keresőszóra kidobja az adott postot, namármost ha töröljük azt a hsz-t, akkoris kidobja? Ha jól tudom igen, tehát akkor mégis hol tárolja az adatokat? Szoktak frissülni? A kérdés elég fontos, régebben, kisebb koromban felelötlenül bántam a személyes adataimmal, amiket most könnyen meg lehet találni.. Ezeket a forrásokat igyekszem mostanában kisemmizni, de nem tudom érdemes e egyáltalán bajlódni vele.... :(2009. júl. 17. 02:16
1/2 anonim válasza:
Nem igazán, a gugli most már őrizni fogja, de aki tudja hol keresse az az internet archívumban is megtalálja...
2/2 A kérdező kommentje:
pont az a gond, hogy az is megtalálja aki nem keresi.
2009. júl. 24. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!