Melyik a legjobb böngésző? Én személy szerint Google Chromeot használok, eléggé megszerettem, de addig mozillám volt. Ti melyiket szeretitek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 23:07
11/17 anonim válasza:
Chrome már rég nem béta 2.0 verziónál jár ( a 3as béta több funkciót is átemel az operából érdemes lesz majd kipróbálni)
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Csakis mozzilla firefox-ot. :)
14/17 anonim válasza:
Google Chrome. Lehet, hogy a Mozzilla többet tud, de én azokat úgysem használnám, meg ez legalább gyors.
15/17 anonim válasza:
Egyre több problémám van a mozzila firefoxal valamikor nem válaszol összeomlik!De most kiprobáltam a google chromot meg az operát eddig nagyon jol müködik mind a 2 ö
17/17 anonim válasza:
A google chrome :)
de a FF sem rosz.
Opera se lenne az ha nem bakizna jópár oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!