Létezik jelszó mentő program?
Figyelt kérdés
Van olyan program amit ha letöltök gépre akkor vissza tudom nézni hogy azok az emberek akik gépemen megnézték a facebookjukat vagy freemailjüket milyen jelszót írtak be, tehát van olyan program ami elmenti az email címekhez tartozó jelszót?2012. júl. 28. 04:30
2/5 anonim válasza:
1./ Csunya, erkölcstelen magatartás odaadni a gépet valakinek majd utána nyomozni, hová és milyen jelszóval lépett be.
Ugyan mire jó ez neked?
2./ De az is, ha gépedet mások ugy használják, hogy esetleg külön felhasználó fiókjuk van.
Ezen felhasználói fiókok belépési jelszavait feltörni és utána a Facebookjukba és freemail levelezésükbe is behatolni még erkölcstelenebb, lealacsonyitó!
4/5 A kérdező kommentje:
Ez a személy engem nagyon csúnyán átvert nem vagyok benne 100%-osan biztos, de sejtem.Van egy fiú és egy lány akik szexeltek és nem akarják elmondani oké, ez eddig nem is baj ha nem akarja ne mondja.De hogy az az alibi szöveg hogy a fiú elhordott engem mindennek.Nagyon jó barátom.Szerintem nem ezt érdemlem
2012. aug. 25. 03:32
5/5 jiiii válasza:
hogy egyesek milyen erkölcsösek. akk magyarázzatok, ha nálatok tiszta a lap teljesen és am lehetnek más okok is ami miatt ilyewn program kell vkinek -.-" gyökerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!