Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Török "spam/vírus" Facebook...

Török "spam/vírus" Facebook videókat hogyan tudom kitörölni, hogy ne küldözgessen az ismerőseimnek?

Figyelt kérdés
Minap kaptam az egyik barátomtól egy videó linket, mint később kiderült ez egy török facebook vírus (tudtán kívűl küldte el), ami tovább küldi az ismerőseim üzenőfalára a videót. Ma egy teljesen másik videót küldött szét a facebook találomra néhány ismerősöm üzenőfalára (reklám videót), holott most semmire se kattintottam rá, semmit nem kaptam. Mit tudok tenni? Van valami 5letetek?

2012. júl. 27. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Elvileg ha törlöd a nem használt facebookos alkalmazásokat, akkor a vírus is törlődik.

Adatvédelmi beállítások - Hirdetések, alkalmazások és weboldalak - Használt alkalmazásaid és ott törlöd azokat amiket nem használsz vagy törlöd mindet és elvileg nem fog több spam üzenetet küldeni a nevedben.

2012. júl. 27. 23:30
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ, sajnos nem találtam meg a facebookos alkalmazások között. :(

Elképzelhető, hogy a böngésző bővítményébe írta be?

2012. júl. 28. 16:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem egy párat nem is jelezz ki,melyek futnak. Ezek rejtettek lehetnek?
2012. júl. 28. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges, hogy beépült a böngészőbe.

[link]

2012. júl. 29. 11:34
 5/5 anonim válasza:
100%
Én is így jártam. nem kattintottam sehova mégis küldözgette a nevemben. keresd meg a böngésző bővítményeiben + futtasd le a vírusírtódat. nekem akkor talált 5 "toolbar"t ami átjutott a tűzfalon. azokat töröltem és most úgy néz ki megoldódott
2012. júl. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!