Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be lehet mostanában jutni...

Virágh Attila kérdése:

Be lehet mostanában jutni nCore-ra szerintetek?

Figyelt kérdés
volt máskor karácsonykor freereg, mostanában lehet számítani valamire?

2012. júl. 27. 01:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
freereg volt ? régóta fentvagyok nkóron, de nem emlékszem rá, csak ilyen kérdőíves valami volt. :D egyébként kérd meg egy barátodat, hogy hívjon meg
2012. júl. 27. 01:50
 2/11 A kérdező kommentje:
igen volt, lehetett meghívót igényelni, 2 haverom van csak fenn, nekik sajnos nincs :/
2012. júl. 27. 03:30
 3/11 anonim válasza:
Lehet hogy várható valami, tegnap írtak eg cikket, hogy augusztustól korlátozzák a hnr okat, így ha fogynak az emberek talán lesz esélyed
2012. júl. 27. 03:54
 4/11 anonim válasza:
Miért nem kéred meg haverodat hogy osztozzatok? Enyémet is hárman használjuk..
2012. júl. 27. 03:55
 5/11 A kérdező kommentje:
megkértem, csak be van gyulladva h észreveszik, vagy nem seedelek majd neki
2012. júl. 27. 04:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagy lehúzás a meghívás is kaptam meghívót erre küldenem kell 1600ft-é sms-t na én akkor hagytam is maradok a bho-nál és gigatorrents illetve 1st-nél ;-)
2012. júl. 27. 08:03
 7/11 anonim válasza:
Az az 1600ft-os sms gondolom a fb-s Ingyen ncore meghívó hülyeségről van.. Naponta 20x kapok hozzá felkérést meg ilyen szarokat, de senki nem veszi észre hogy átverés? Amúgy én is a napokba kaptam meghívót egyik haveromtól, neki csak 50 pont volt egy meghívó, pedig azt mondta hogy előtte 1000 pont volt. 1-2 hete volt ez az 50 pontos meghívós cucc.
2012. júl. 27. 08:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem képzeld nem a facebookos .tv-re végződő oldal hanem az igaz.cc-s oldal annyira azért értek hozzá hogy meg különböztessem a hamis oldalakat :)
2012. júl. 27. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Valóban rossz híre van a kamu sms-regnek, de április végén hivatalosan be lehetett jutni a 2000 forintos sms-fizetés árán.

Az már csak elvi kérdés volt, hogy te kifizetsz-e 2000 forintot egyszer, és utána korlátlan ingyenes tartalomhoz kapsz hozzáférést (mert a pofátlan akció mellett azért tény, hogy ez a legnagyobb kínálatú oldal), vagy inkább keresel más ingyenes oldalt kisebb előnyökkel.

1-2 hétig az 1000 pontos meghívó árát levitték 50-re, most már viszont újra 1000 lett, úgyhogy aki fizetni sem akart és 50 pontért sem hívták meg, az megint "így járt". Elsejétől még a büntetési rendszert is bevezetik, úgyhogy még kevésbé fognak megbízni az emberek a másikban, hogy csak úgy átadják a profiljuk használatát.

Ha átgondolod, és tudod hogy nem volt átverés, akkor lehet kifizeted egyszer azt a 2000 forintot, amiből 1 alkalommal mehetnél el moziba, cserébe több ezer filmet kapsz, a többiről nem is beszélve, hiszen itt milliárdos összeget is fizethetnél, ha mindent szabályosan megvettél volna. Ahhoz képest pedig nem kiadás

(bocs, nem a fizetős letöltést akartam népszerűsíteni, mert az komolyan lehúzza egy oldal megítélését, rangját)

2012. júl. 27. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Az nem free reg volt,csupán meghívó kérésre volt lehetőség,de nem mindenki kapott úgy se... Jó okot kellett írni miért akarnak bejutni :)
2012. júl. 27. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!