Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok vissza seed-elni?

Miért nem tudok vissza seed-elni?

Figyelt kérdés
T-home internetem van (15mbit-es). A letöltésnél a maximum letöltési sebességgel megy, de bárhonnan letöltök valamit egyszerűen nem tölti vissza, vagy csak ilyen 8-9kbit sebességgel. Miért van ez?

2012. júl. 25. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Van kinek tölteni? Nem csak partial seederek vannak? Nincs túlseedelve a torrent? Nem túl alacsony a feltöltési sebességed (azt nem írtad)?
2012. júl. 25. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg 7 mbites a feltöltés, a többit nem tudom (NCore)
2012. júl. 25. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért mert lehet több a seedelő gondolok én digikábelesekre akiknek nagyobb sebességű az internet-ük és tőlük szedi jobban a letöltő Peer vagy Leech néven emlegetik a letöltőket ha jól tudom a torrent kliensekben. Vagy egyszerűen gyenge az internetje aki tölti lefele pl egy vodafone-s mobilinternettel rendelkező kezd el letölteni nem fog 1-2 mb/s-al tölteni és ha van a "Peerek" között erős internetsebességű emberke pl digikábel akkor is tőle fogja tölteni.

De amúgy a torrent oldalak 90%-a azt nézi mennyi időt van a torrent "kliensedben" a torrent.

2012. júl. 25. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ncore-on a legnagyobb a Peer/torrent arány, átlag 20. Ez azt jelenti, hogy átlagosan rajtad kívül még vagy 20 ember tölt fel, és akinek nagyobb a sebessége arra kapcsolódnak a tagok.

Ezen felül aki letöltőnek van jelezve, de nem tölt fel, az partial seeder, és szintén feltöltőnek számít. Lehet, hogy azt hiszed hogy az adott torrentnél vannak letöltők, miközben ott nincs is senki.

2012. júl. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!