Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kapom meg az aktivác...

Miért nem kapom meg az aktivációs emailt a Myvip-től?

Figyelt kérdés

Ezt írja ki:

A továbblépéshez az alábbi hiányosságokat pótolnod kell!

Nem hagytad még jóvá az e-mail címedet. Kattints az e-mail címedre kiküldött aktivációs e-mailben található linkre! Aktivációs e-mail újraküldése.Megnéztem a spamoknál,a közösségi leveleknél, sehova se küldi el. Már előttem tettek fel ide egy ugyan ilyen kérdést, és kapott is választ egy képet linkeltek be neki,de amikor én rámentem már nem volt megjeleníthető...Valaki segítsen ,esetleg egy email címet írjon ahol elérem a Myvip csapatát. A képeimet szeretném lementeni,amik kb ezer évesek..Köszönöm szépen előre is!

#Myvip #aktiváló e-mail #aktivációs email
2012. júl. 23. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet h később jön csak meg a levél.. Szerintem várni kell..

Türelem.

2012. júl. 24. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
nem foglalkozik már vele senki. Itt a városomban lévő egyik cég üzemeltette, nekem is volt régen egy másodlagos profilom, az már több mint 1 éve, nekem is egyszer belépésnél kiírta, hogy meg kell erősíteni az e-mail-em, de az aktiváló e-mailt nem küldte ki soha.
2012. júl. 24. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Király...akkor már nem fogom tudni leszedni azokat a képeimet...
2012. júl. 25. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!