Lehet valahol támogatókat találni?
Figyelt kérdés
Szeretnék létrehozni egy csatornát...gameplayekkel stb. viszont sehogy sincs keretem rá... kb olyan 5-ezer forintból már beindulna a "business" de nem találok sehol támogatókat,lehet valahol? Nagyon sok kedvem van a videózáshoz csak nincs hátterem hozzá...szóval egy nagyon kis teljesítményű gép "kéne" vagyis szeretnék és már indulhatna is az egész dolog...Tudok valahol találni támogatókat? Esetleg civil emberek közül? Sok mindenre képes lennék,reklám stb.minden!2012. júl. 22. 20:54
11/12 anonim válasza:
Ha csak szervert futtatsz, elég 512MB RAM is!
Mondom hogy én egy sima laptopról futtatom a minecraft szervert! És rendesen megy.
12/12 A kérdező kommentje:
de nekem 1gb ramom van és így is szaggat néha a minecraft..
2012. aug. 1. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!