Tudtok mondani pár felkapottabb, még ma is működő német torrent oldalt?
Figyelt kérdés
Német nyelvű filmeket szeretnék letölteni.2012. júl. 20. 21:43
1/9 anonim válasza:
Ahhoz nem muszáj, hogy német nyelvű legyen az oldal... csak simán beirod a keresőbe hogy német és ,hogy filmeket keressen! Különben németeknél az internetes bűncselekményeket nagyon figyelik...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Már próbáltam ,de nem olyan sikeres a keresés mintha egy magyar torrent oldalon egy magyar filmet keresnék...
2012. júl. 21. 19:21
3/9 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok én is :D Film hiány miatt én sorozatokat nézek németül:
Rengetek van.Szinte minden ami itthon van(Castle,Dr.H,CSI,NCIS,és sorolhatnám)
Remélem tudtam segíteni valamelyest :D
4/9 anonim válasza:
Úr Isten :D Találtam egyet!!!
Az első oldal reklám kicsit ha lejjebb mész akkor lent lesz h belépés :D
Előző voltam :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. júl. 24. 12:02
7/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is a német filmek letöltéséről lennének kérdéseim. :)
Ez a bitreactor oldal is olyan, h megbüntetnek ha visszatöltök, vagy lehet nyugodtan tölteni, és ha letöltöttem ki is léphetek, ill törölhetem?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Sziasztok
8/9 anonim válasza:
***** regisztráció nincs majdnem minden film fent van németül
9/9 Udd válasza:
ezen az oldalon --> ***** én csak angol nyelven találok filmeket. hol lehet keresni németül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!