Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt? Ilyenkor...

Miért csinálja ezt? Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
(pannon->telenor) 20-as telefonom van,és eddig minden oké vele.Most ráraktam a töltőre minden oké,leveszem ezt írja ki: Helyezze be a SIM-kártyát. jó kikapcsolom majd később be.10 perc után bekapcsoltam majd örltem,h jó és megint 4 perc után kiírta. akkor még1x kikapcs,majd bekapcs,és megint.Most mi a baja??? eddig semmi baja nem volt...még 1 éves sincs..nemrég lett feltöltve...teljesen felidegel..mit kell ilyenkor csinálni? nem akarom bevinni az üzletbe ez miatt..biztos van rá megoldás..segítsetek..ti telótokkal volt már ilyen? :(
2012. júl. 20. 12:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kikapcsolni, kivenni a sim-et majd vissza tenni, valószínűleg valami kontakt hiba lesz.
2012. júl. 20. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!