Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent oldal (ncore) IP cím...

Torrent oldal (ncore) IP cím tiltása? Többi lent

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy egyik ismerősöm 1x belépett az ncorejába a gépemről és őt letiltották, mert nem seedelte vissza a dolgokat. Tehát az én IP címemet is tiltották? vagyis ha kapok meghívót nem tudok regisztrálni?

2012. júl. 19. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Felhasználót tiltanak ki. Nem IP címet. Egyébként azóta már a TE ip címed is megváltozott, valószínűleg.
2012. júl. 19. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Magyarul nyugodtan regisztrálhatok a meghívómmal?
2012. júl. 19. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Minimális az esélye, hogy gondod lenne. Az, hogy nem töltött vissza valamit, a profiljához tartozik. Mivel a fiók megosztása nem tiltott, bármilyen IP-címről is történt letöltés, annyit figyel az oldal, hogy megtörtént-e a visszatöltés.

Ha 5-en használják, és az 5 különböző címről megtörtént a visszatöltés, akkor sem kerül a profil tiltásra. Viszont ha nem tartják be a szabályt, akkor a profil törlésével mind az 5 ember kizárásra kerül. Ez a kockázata a fiók megosztásának, hogy több emberrel több a hibázás lehetősége, és a kollektív büntetés.

2012. júl. 19. 21:20
 4/6 anonim válasza:

nem nagy szám...

ha bannolnak ip-re 2 perc se és megint ott vagyok XDDD

2012. júl. 19. 21:21
 5/6 anonim válasza:
és ha kizártak és elméletben IP-t nem tiltanak, akkor miért nem kaptam meg a meghívót amit tegnap este küldtek nekem? nem a tiltott emailre küldték nekem, mégsem jött meg. lehet h mégis tiltanak IPt? vagy az lehet a baj, h 2.lagosra kértem, ami átirányítja az eredetire a leveleket? ill elévül ez a tiltás valaha?
2014. jan. 30. 12:33
 6/6 anonim válasza:
Tuti, hogy tiltanak... a tesóm fiókját használom és egyszer 30 napos megvonást kaptam, mert én külföldről nem seddelek és am otthon sem érdekelt soha. Hiába telt el a hónap ezen a gépen nem tölthetek többé egy torrent oldalról sem! De érdekes, hogy a tesóm a gépéről tölthet és egy másik gépen is tölthettem, csak az enyémen nem. Informatikus is megmondta, hogy tuti letiltották az IP címem. Ma pedig már a másik gépen is letiltottak... Remélem! Ha letelik tölthetek rajta mert ha ezt is letiltják komolyan mondom veszek egy új laptopot. Hónapok óta nem töltöttem, most töltenék és nem tudok. Rohadjanak meg mind!
2019. ápr. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!