Ürömön mennyivel megy maximum a 8 mbites ADSL?
Elvileg 8 mbites az internetem, de letölteni max. csak 4-5 mbittel (400-500 kbyte/s) tudok, bárhonnan is próbálok. Másoknak is kb. ennyit tud, tehát mondjuk túl távol vagyunk a telefonközponttól vagy valami beállítási hiba lehet (akár itt, akár a szolgáltatónál)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Tudom, hogy mennyi kéne legyen a letöltési sebességem, de sajnos nincs meg annyi.
Azt is tudom, hogy ingadozó, de többször, gyors forrásból is próbáltam letölteni és jobb nem lett sose. Viszont az biztos, hogy lehetnek műszaki okai, hogy egy gyors ADSL nem tud teljes sebességgel menni (mint említettem, a telefonközponttól való túl nagy távolság pl.).
Szóval a kérdésemre én olyan választ szeretnék kapni, hogy aki szintén Ürömön él és 8 mbites ADSL-re fizetett elő, az tud-e maximális sebességgel letölteni akár csak néha is, vagy ha nem, akkor mennyivel?
Nekem fibernet van 8 m bites az 990-el töltikézik lefelé bár az kábelnet. Kinél vagy?
Elvileg Ürömön optikai kábelezés van egészen Szentendréig.
A telefonközpontok is cserélve lettek asszem tavaly előtt mikor feltúrták a falut. Kérdezz rá a szolgáltatódnál mi a hiba oka.
Sajnos a kábelnetes és a mobilnetes infók nem igazán relevánsak, hisz azok máshogy viszik az infót (kábeltv kábel, levegő), szóval köszi a próbálkozásokat, de én még mindig ADSL-es embert várok, mert a többi netből kár lenne kiindulni. Ja és tudtommal a kábelnetnél inkább a terheltség okozhat lassúságot, míg az ADSL-elnél meg a távolság, szóval ezért se összehasonlítandó.
Persze meg tudom nézni a gépeket, a kártyát, a routert, szólhatok a szolgáltatónak, de ha mondjuk más is olyan cipőben jár, mint én, akkor az általános probléma és nincs rá megoldás.
Az optikait meg ha a telefonkábelre értetted és az a házakig is fut, akkor az elég jó hír, mert akkor biztos hamar lesz Optinet:)
Egyébként Táborföldön lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!