Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hány követőtök van Twitteren,...

Hány követőtök van Twitteren, és hány embert követtek?

Figyelt kérdés
Nekem 1945 követőm van és 485 embert követek. Ha akarod írd le a felhasználóneved és követlek. ;)

2012. júl. 19. 11:47
 1/6 Falcon1996 válasza:
Ha reklámozni akarsz valamit, szerintem ne így próbálkozz.
2012. júl. 20. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
nem akarok reklámozni semmit.;)
2012. júl. 21. 08:39
 3/6 anonim válasza:
hát már pedig ezek a ;) smiley-k nagyon flegmának tűnnek.. amúgy meg nem vagy menő mert hogy ennyi követőd van.. lehet azt csináltad bekövettél 5000 embert abból visszakövetett 1945 és utána a maradék embereket akik nem követtek vissza kikövettél és ezért van ennyi követőd.. Vagy lehet híres blogger vagy vagy nem tudom... de nekem ez nem tűnik igaznak. És ha szabad megkérdeznem mi a TE felhasználóneved?
2012. júl. 28. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
please nem követtem én ki senkit.:* craZy_jedicated vagyok.:D
2012. júl. 28. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mi bajod van, meg ki hiszi magát menőnek..:DD én rendesen kérdeztem te meg fel vagy háborodva..:D meg elkezdtél kötekedni..hát oks. xd
2012. júl. 28. 23:16
 6/6 anonim válasza:
nem rég kezdtem, 51 követek, és követnek 4-en xD
2012. aug. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!