Facebookon hogy lehet barátkozni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a FB alapvetően a kapcsolattartásra van, de ha van valaki, aki szimpatikus, és jófejnek tartom, de élőben kb két szót beszéltünk, hogy tudnék vele facebookon elkezdeni barátkozni, haverkodni, hogy ne nézzen minimum hülyének? (azt, hogy ne facebookon barátkozzak, hagyjuk, megvan rá az okom!)2012. júl. 18. 23:21
1/9 anonim válasza:
Hogyne, bár minden oka megvan rá hogy hülyének nézzen ha Facebook-on akarsz elkezdeni barátkozni.
2/9 anonim válasza:
Ha még nem az ismerősöd, jelöld be és írj rá chaten. Ha visszajelöl és válaszol is chaten akkor sima ügy, próbálkozz csak :)
3/9 A kérdező kommentje:
De mit írjak chaten? :S Nem nagyon van közös téma esetleg soroztok. A gáz az, hogy több éve ismerek olyan embereket, akik szimpatikusak, de sose mertem odamenni beszélgeti..:S
2012. júl. 20. 16:51
4/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel sajnos :(
5/9 anonim válasza:
A valóvilágot pont erre találták ki
6/9 anonim válasza:
Bárki is tette fel ezt a kérdést szeritem 10 éves én 10 éves vagyok te nem vagyok ennyire szerencsétlen
7/9 gabor9301 válasza:
szerintem elsősorban mindenképp változtass ezen hogy élőben nem mersz odamenni,mert így sosem lesz igazi barátságod vagy párkapcsolatod,valamilyen közös témátok meg biztos hogy van ha meg ennyire semmi közös nincs bennetek akkor miért akarsz vele barátkozni?
8/9 anonim válasza:
Vagy legalább húzd meg a haját! :)
9/9 A kérdező kommentje:
De akivel már nem találkozom ahhoz hogy menjek oda? Másik suliba járunk (már azóta), és facebookon ráírni h cső mi a helyzet... Minimum idiótának nézne.
2013. febr. 24. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!