Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen/melyik internetet kéne...

Milyen/melyik internetet kéne választanom?

Figyelt kérdés
Most Vodafone-os USB-s internetem van, de borzasztó idegesítő.Elméletileg korlátlan de 8 Gb után belassítják és néha a térerő is kevés.Szóval olyan internetet keresek ami tényleg korlátlan vagyis nem lassítják be és kb. havi 5000 forint.Már egy csomó mindent megnéztem,de itt Szerencsen ilyet nem nagyon kötnek be, vagy csak én nem találtam.ha valaki tudna segíteni, valami jót ajánlani azt megköszönném esetleg megírhatjátok ti milyet használtok.És ha lehet ilyen csomagok nélkül hogy TV,Internet,Telefon...

2012. júl. 18. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
T-Home ADSL internet
2012. júl. 18. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Beírod a települést, utcát, és megmondja, hogy milyen internetet köthetsz :)

2012. júl. 18. 10:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :) Ezen a szaron nem tudok eligazodni, mármint a kereső beállításain, de a T-Home-os jónak tűnik :)
2012. júl. 18. 21:39
 4/4 Nadetényleg ***** válasza:
Az internetet.hu-n az összes komoly ajánlatot látod: [link] (írd be az irányítószámodat) vagy mobilnet: [link]
2012. júl. 21. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!