Fel lehet gyorsítani valahogy a Vezeték nélküli hálózati kapcsolat intrenet csatlakozását? Tp linkrouter-es internet
Mivel a routernek kell kapcsolódnia a számítógépednek nem sok köze van hozzá.
Vagy ha te a gépen nyomsz mindig a kapcsolódást, akkor ott a hiba. Ebben az esetben minek a router.
"Mi büdös f***nak válaszoltok ha nem értetek hozzá??????"
Ketten válaszoltunk és a kérdéshez képest jól.
Most újra válaszoltam, de ezek után b*szódj meg, csináld meg magadnak ilyen hozzáállással.
(Eddig több száz ilyen beállítást csináltam, de te biztos jobban értesz hozzá és ezért nem sikerül ez sem...)
Komolyan még az én k*rva anyámat, hogy segíteni próbálok... Hihetetlen...
Nem mondtam egy szóval se hogy én kapcsolódok a gépemről....
A router azért kell, mert 3 gép van a házban
"Ketten válaszoltunk és a kérdéshez képest jól"
Főleg az első kettő válasz volt nagyon jó :D
Na jó, akkor kezdjük előröl, hogy mi megy és mi nem.
Szóval a router megvan, rendesen be van állítva.
Van egy wifis gép, amivel a routerhez csatlakozol.
Oké.
A lassúság hol jelentkezik?
A router újraindulása után áll fel lassan a kapcsolat, vagy a gép lép fel túl lassan a wifire?
Ez utóbbira sajnos tényleg gép újra telepítés kellene, vagy a routert kéne frissíteni. (Ha lehet, de inkább a gép a hibás.)
Az előbbi esetben pedig vagy router frissítés, vagy ami valószínűbb, hogy a szolgáltató túl leterhelt.
A router jól van konfigurálva az tuti, már százszor csináltam ilyet.Tp link adapterrel csatlakozok a nethez.
Mint ahogy már leírtam az a bajom hogy gép beindítás után kb 3 percig kell várni régebben meg rögtön csatlakozott a nethez.A router újraindítástm még nem próbáltam ki.(Az lehet hogy segítene)Mi értesz a router frissítés alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!