Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az hogy Facebook...

Miért van az hogy Facebook Chat-en nem látom azt aki fennt van de més látja és tud vele beszélni?

Figyelt kérdés
Nem tiltott le.
2012. júl. 16. 23:23
 1/6 A kérdező kommentje:
*más Google Chrome-ot használok
2012. júl. 16. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Facebook chat elég érdekesen működik mostanában. Ilyenről még pont nem nem hallottam. :DD Lehetséges az, hogy az ismerősöd csak nem akart megbántani, hogy letiltott?:DD
2012. júl. 17. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:
hupika eggyel több nem bocsi :D előző voltam
2012. júl. 17. 00:25
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tiltott le mert üzenetet tudok neki küldeni csak chat-en nem látom hogy fent van
2012. júl. 17. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Le lehet tiltani simán chatről is, anélkül, hogy a profilodat tiltaná. De nem biztos, hogy ez történt, nem akarok feszültséget szítani.:)
2012. júl. 17. 17:17
 6/6 anonim válasza:
volt egy lány aki minden percben irogatott nekem, na és én ezt meguntam. Letiltottam,de csak chatről. Szóval amikor belépek nem lát engem, én sem őt. De ez a csaj még úgy is irogatott,hogy látta,hogy nem vagyok fent. Akkor meg azt,hogy 'Fent vagy? , Itt vagy? stb., Nem látlak. ' Ez ment pár hétig,most nem-nagyon lájkolgatok, nem rakok ki új képeket,mert 'Nem vagyok itthon'. XD Szóval könnyen meglehet,hogy letiltott,de csak chatről.
2012. júl. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!