Miért törli a Mozzila Firefox 3.6 az előzményeket?
Figyelt kérdés
Körülbelül hetente törli az előzményeket, de nem mindent csak egy nagy részét, a beállítások/adatvédelemnél be van állítva,hogy megjegyezzen mindent, a vírusirtó nem talál semmit, korábban talált 9 vírusos fájlt,ezek el lettek távolítva, de ezek után is kitörölte.
Bármilyen tipp érdekelne,hogy ez mitől lehet mert rendkívül bosszantó.
2012. júl. 16. 19:30
1/6 anonim válasza:
13.0.1 a legfrissebb verzió, lehet, azt kéne használni?!
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a vírusirtód törli őket?
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy CCleanert használsz, és az pucolja ki?
4/6 A kérdező kommentje:
Használok CCleanert,de azt is csak azután töltöttem le miután ki kellet törölni a maradék előzményt mert a firefoxon keresztül nem tudtam törölni az előzményeket ugyan is azt jelezte,hogy már minden kivan törölve,közben messze nem így volt a címsor tele volt midneféle előzménnyel, így azzal tisztítottam meg végleg, de mondom ez már a különös törlések után történt.
2012. júl. 16. 21:17
5/6 anonim válasza:
A "címsorban" a könyvjelzők mindig megjelennek, akárhogy törlöd az előzményeket. Nem lehet, hogy erről van szó?
6/6 A kérdező kommentje:
Á megint kitörölt minden előzményt, már nem tudom mit csináljak, de darabokra verem ezt a gépet mert annyira idegesít de annyira komolyan nem tudom mit csináljak vele se vírus se semmi ilyen a világon nincs......
2012. júl. 17. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!