Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elromlott a T-Monile-os Web n...

Elromlott a T-Monile-os Web n Walk stickem, hol lehet használtat venni?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, csak át kell tenni a kis sim káryát vagy mit benne, és nem akarok a boltan venni, mert ott 6 ezerért adnak csak, annyi pénzem pedig most nincsen. Nem tudok valami olyan oldalt, ahol lehet ilyeneket szerezni? (gondolom sok embernek elromlik ez, és vannak olyanok, akik már nem használják).
2012. júl. 16. 16:05
 1/5 A kérdező kommentje:
kieg: ez az a cucc, ami a mobil internetet szolgáltatja nekem és usb helyére kell bedugni (kis lila-fekete színű cucc, mint egy pen drive)
2012. júl. 16. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mi a Tecsó bejáratnál lévő használt mobilostól vettünk ,amikor a miénk elromlott ,aszem 1500 ft volt,
2012. júl. 16. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:
mármint ilyen t-pont, és az eladónak volt dugiban és azt adta oda? vagy direkt ilyen használt cikk árus volt?
2012. júl. 16. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
ha előfizetéses neted van és nem te tetted tönkre akkor a T-Mobile ingyen ad egy újat. Nekem is adtak újat amikor nem látta a 4G/LTE hálózatot csak a 3G-t de az új amit adtak az már látta.
2012. júl. 16. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

" vagy direkt ilyen használt cikk árus volt? "

igen,csak használt cuccokat árul,

2012. júl. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!