Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az adf. Ly oldal valóban fizet?

Az adf. Ly oldal valóban fizet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem.
2012. júl. 15. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Sok fórumon olvastam, hogy fizet, de azt is, hogy nem. De mivel rengeteg online film nézési oldal használja, ezért gondolom, hogy valóban fizetnek, de nekem egy biztos igen, vagy nem válasz kell!
2012. júl. 15. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem 1 év alatt fizetett 4 dollárt de csak azért mert 1000 valamennyi katt volt már a honlapomon de most lehet hogy meglesz a 2000.
2012. júl. 15. 19:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezek szerint fizet csak nehezen gyűlik vele össze a kifizetési minimum.
2012. júl. 15. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Gyakran látogatott oldalaknál szokták használni.

Ha pl. egy saját bloghoz használod, akkor nem lesz nagy bevétel, de ha pl. egy torrent oldal, film kölcsönző, videó megosztó, stb. használja akkor komoly összegeket könyvelhetnek el. [Amit remélhetőleg az oldal/szerver fejlesztésére költenek]

2012. júl. 17. 19:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Én arra használnám, hogy a honlapom áthelyezzem egy ingyenes tárhelyről.
2012. júl. 17. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Értem. De van akkor látogatottsága? Mert írta egy előző válaszoló is hogy alig kapott valamit, mert kevés látogató volt.
2012. júl. 18. 07:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Még nincs, mert most indítottam 15-én.
2012. júl. 18. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy elkeserítselek, én olyan böngészőkiegészítőt használok, ami átugorja az adf.ly oldalakat :D
2014. jún. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!