Facebook-on idővonalról hogyan tudok egyszerre több ismerőst is törölni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kimondottan egy ismerőst hogyan kell, de én többet szeretnék egyszerre, mert olyan fárasztó egyenként :(2012. júl. 15. 16:45
1/3 Jokka86 válasza:
sehogy, ha nagyon sok emberkét akarsz törölni érdemes az egész profilt törölnöd, fontos, hogy akkor 2 hétig ne próbálkozz meg belépni azon az email címen, mert akkor csak hibernálja a profilod.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, köszi, valószínű, hogy az lesz :(
2012. júl. 23. 09:16
3/3 anonim válasza:
Én pont ezzel vesződök most.. igaz, hogy egyenként van de csak megnyitod az embert egy ÚJ ablakban (nem ugyan abban) és akkor csak annyit kell csinálnod, hogy: Jobb klikk új ablak -> ismerős törlése -> ok ...
és jöhet a többi ugyan így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!