Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Chrome-om nagyon lassú...

A Chrome-om nagyon lassú lett, lassan tölti be az oldalakat. Ha betölti az oldalt, akkor pedig már jó. Speedtest. Net-et is néztem vele, lassan bejött, a sebesség jó volt, nem a netemmel van a gond. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Próbáltam minden előzményt / sütit / gyorsítótárat letörölni, másik Chrome felhasználót használni (újat is, bővítmények nélkül), az eredmény mindenhol ugyanaz. Firefox alatt nincs ilyen problémám.

Windows 7 x86 rendszerem van, legújabb, stabil Chrome-ot használom.

2012. júl. 14. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
kérhetek 1 képet?
2012. júl. 14. 23:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazából kép alapján sok mindent nem lehet megállapítani, minden olyan, mint máskor. Ami viszont még furcsa, nem is említettem, hogy a Chrome saját oldalai is lassan töltődnek be. (beállítások, könyvjelzőkezelő, ezek mind lokálisak, de webes felületűek).

Megnéztem, mit csinál egy helyi meghajtóról megnyitott képpel, az is lassú volt. Aztán másfél perc után megjelent. Egy reinstallal még tartozom, aztán meglátom, hogy mi lesz. Bár még kicsit várok vele, hátha megoldható nélküle is.

2012. júl. 14. 23:40
 3/7 anonim válasza:
nem lehet, hogy szimplán a géped lassú?
2012. júl. 14. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:

pedig ha hiszed hanem

egy kép sokmindent elárul

2012. júl. 14. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:

de már csak holnap

jó éjt

2012. júl. 14. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Frissítetted a böngésződ és utánna lett lassú?

Rakd újra megint vagy tölts le korábbi verziót,nézd meg úgy lassú e még

2012. júl. 14. 23:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy nem reagáltam eddig vissza, képzeljétek, helyrejött egy újraindítás után. Volt a feladatkezelőben egy futó Chrome. Próbáltam kilőni, nem lehetett! Sehogy sem ment. 750kb RAM-ot használt összesen, valahogy "bent ragadt". Nem tudom, hogy történt, de kényszerítve sem lehetett leállítani.

Egy rendszer újraindítás után pedig helyre jött a program.

2012. júl. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!