Hogyan tudnék egy otthoni csoportot létrehozni, úgy, hogy a TL_WR1043ND routerem és az elosztóm tagjai is együtt legyenek?
Szóval volt egy elosztóm (LAN), de most vettem egy TL_WR1043ND routert TP-LINK et az a problémám, hogy így nem tudom kihasználni a pc közötti megosztást mivel a laptopom wifin van a a pcim meg LANon szeretném ha az elosztás így működne csak valahogy be kéne állítanom, ha lehet link:[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link] VÁROM VÁLASZOTOKAT
Ui.: Bocs ha rosszul fejeztem ki magam annyira nem is értek hozzá, de remélem azért értitek a lényeget!
Linkeld rendesen a képeket.
Milyen "elosztód" volt eddig?
Bár ez most nem nagyon lényeges. A TP-link routeren kapcsold ki a DHCP-t, akkor az eredeti "elosztó" (?) szolgáltat a megfelelő tartományból IP címet. (Ha azon van DHCP.)
Itt a kép bár nem én vagyok a kérdező... :D
Hmm ez úgy rossz, ahogy van. :D
A routert nem külön a netre kéne kötni, hanem mondjuk az "átjáró" után, bár definiálhatnád, hogy nálad az micsoda.
(Gondolom egy ugyan ilyen router.)
Mindent elszúrtam bocs rossz képet raktam fel itt egy új link : [link]
Egyébként az elosztóm típusa tp-link tl sf1005d.
És köszi az eddigi válaszokat!
Nekem nem találja az elosztót és net sincs!!!
Megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!